Stokin Renang SAFA

RM47.00 RM39.00

(( READY STOCK ))

(✔) HIGH QUALITY MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50

(✔) FREE SIZE AND STRETCHABLE MATERIAL

(✔) SKIN PROTECTION

(✔) ANTI SLIP

*Colour may be slightly different due to lighting.

Clear

Description

stokin renang tutup aurat Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla

================================
KEISTIMEWAAN STOKIN MANDI SAFA
================================

  • MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50 adalah sangat LEMBUT. Bila pakai kaki akan rasa SELESA sangat plus dapat tutup AURAT sama. 😊
  • STRETCHABLE. Sesuai untuk semua saiz kaki (FREE SAIZ) jadi bila pakai nmpk fit, tidak mengelebeh & tidak melorot mcm pakai stokin biasa.
  • ELASTIK. Stokin ini boleh kembang kuncup ikut gerakan kaki & arah jari, jadi tidak ada rasa kebas, terbatas atau berat bila buat aktiviti air.
  • SKIN PROTECTION. Elakkan kaki dari calar, luka dan tercucuk benda-benda tajam. Juga dapat cover dari sinar UV. Jadi, tidak ada tension dengan masalah kulit berbelak putih hitam bila balik bercuti.
  • ANTI SLIP. Material Chifton ini lembut pada kulit kaki dan melekat bila bersentuhan permukaan licin macam batu/tiles. Ini dapat membantu meningkatkan geseran & cengkaman tapak kaki ke atas permukaan licin yang di pijak.
  • COVER PENYAKIT KULIT / KUKU. Kalaulah sesiapa yag ada penyakit kulit macam kulat air, kudis buta, kurap, panau atau kuku rosak mesti segan nak turun mndi kan. Jadi, pakai Stokin Mandi SAFA ni dpt cover kekurangan tu, tidak ada malu lagi nak join family atau friends untuk mandi manda lagi.
  • FASHION STATEMENT. Haaa siapa kata time mandi manda tidak boleh nak ber-STYLO. Sis pilih mana-mana warna yang berkenan. Confirm gurls dekat keliling yang tengah mandi manda usha-usha 😁

=======================================
DEKAT MANA NK GUNA STOKIN MANDI SAFA?
=======================================
.
Aktiviti Swimming
===============
Swimming Pool
Taman Tema 
Air Terjun
Anak sungai 
Tasik
Kolam Air Panas 
Jakuzzi

Aktiviti Harian
==========
Ke Pejabat
Di Rumah
Dekat Dapur Basah
Pergi Shopping
Untuk Solat
Pergi Umrah / Haji
Masa Tidur

 

Additional information

Weight N/A
Color Stokin

BLUE OCEAN, DARK BLUE, PURE BLACK, RED ROSE, SAND BROWN, SWEET PINK, YELLOW SHINE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stokin Renang SAFA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…