BAkini Swim Wear

5.00 out of 5 based on 12 customer ratings
12 customer reviews

RM229.00 RM189.00

Clear

Description

Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla

BAkini Swim Wear by Bella Ammara

[MALAYSIA’S 1ST SWIM WEAR BRAND]

_______________________________________________________

BAKINI SWIM WEAR LAUNCH DATE : 25th March 2017 (Limited pieces)

Here are the details:

PRICE: 229MYR/PC

PROMOTION 5th YEAR ANNIVERSARY BELLA AMMARA EXTENDED UNTIL STOCK LAST

✨ 189MYR ONLY EXCLUDING POSTAGE
FREE MYSTERY GIFT TO ALL CUSTOMERS 

MATERIAL: 95%Polyamide & 5%Spandex (light & easily dried up & stretchable)

COLOURS AVAILABLE : BLACK PINK, BLACK BLUE , BLUE SILVER, BLUE MAROON , MAROON BLACK & RASPBERRY MIST  

SIZE: XS-XXL (loose cutting) (please refer measurement chart) [feedback size: most customers take one size smaller from the standard size]
Full set (top & pants)

Why BAkini by Bella Ammara?
✨ Loose Cutting
✨ Shariah compliance!! Simple!! Ellegant!! Gorgeous!! Branded!! <3
✨ Comes with various sizes, from XS-XXL
✨ Comes with a FREE headscarf!

 

 

Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla

For more details, please like and visit our Facebook Page : Bakini Swimwear by Bella Ammara 🙂

 

Bahasa Malaysia

Baju Renang BAkini by Bella Ammara

[Pakaian Renang Muslimah 1# MALAYSIA by Bella Ammara]

_____________________________________________________________

HARI PELANCARAN BAJU RENANG BAKINI  : 25 Mac 2017 (Stok terhad)

Butiran Lanjut:

HARGA: RM229/helai

PROMOSI SEMPENA ULANG TAHUN BELLA AMMARA YANG KE-5 DILANJUTKAN SEHINGGA PENGHABISAN STOK

SAH hanya di website bajurenangformuslimah.com :_

✨ RM189 SAHAJA BELUM TERMASUK POSTAGE
✨ PERCUMA HADIAH MISTERI UNTUK SEMUA PELANGGAN 

MATERIAL : 95%Polyamide & 5%Spandex (ringan & cepat kering & mudah renggang)

PILIHAN WARNA : BLACK PINK, BLACK BLUE , BLUE SILVER, BLUE MAROON , MAROON BLACK & RASPBERRY MIST

SAIZ: XS-XXL (cutting longgar) (sila rujuk ukuran yang dinyatakan) [feedback size : kebanyakkan customer ambil kurang satu size dari standard size]
FULL SET (BAJU RENANG & SELUAR RENANG)

Mengapa BAkini by Bella Ammara?
✨ Cutting longgar
✨ Mematuhi Syariah!! Simple!! Ellegant!! Gorgeous!! Branded!! <3
✨ Datang dengan pelbagai saiz, dari XS-XXL
✨ Tudung Renang diberi percuma!

Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla  Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla  Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla  Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla  Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla  Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla

Baju renang muslimah bakini swimwear by bella ammara exclusive for team asyilla

CARTA UKURAN BAKINI

 

Untuk keterangan lanjut, bolehlah hubungi kami di Facebook Page : Bakini Swimwear by Bella Ammara 🙂

Additional information

Weight N/A
Size

XS, S, M, L, XL, XXL

Color

ALL BLUE, BLACK BLUE, BLACK PINK, BLUE MAROON, BLUE SILVER, MAROON BLACK, RASPBERRY MIST

12 reviews for BAkini Swim Wear

  1. Rated 5 out of 5

    Bakini swim wear bagus untuk muslimah

  2. Rated 5 out of 5

    Alhamdulillah, terima kasih bella ammara krn keluarkn design baju renang patuh syariah..mmg kene sgt dgn taste .. material sgt best , ringan dan tak melekat pun kt badan.. love it

  3. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    Berbaloi dengan harga. Sebelum ni ada masalah nak mandi sebab x de pakaian sesuai..bila dah ada bakini..nak keluar dari pool pon dah x perlu tarik2 baju lagi..baju tak melekap dan cepat kering..

  4. Rated 5 out of 5

    alhamdulillah penghantaran laju .. saya ambil kurang satu size dari standard size baju tetap longgar n nice dengan saya.. suka tak sabar nak masuk kelas renang 🙂
    terima kasih bella ammara 😉

  5. Rated 5 out of 5

    Alhamdulillah wife sangat2 suke. Dah lame teringin nak mandi swimming pool. Tapi sebab baju renang kebanyakkannya ketat dan still nampak bentuk badan, jadi wife terpaksa tahan air liur jela.. tapi lepas pakai BAkini, wife sangat2 happy sebab longgar dan tak melekat kat badan. Tq BA 🙂

  6. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    I just love it! I have an XXL body, I hate it everytime wet swimsuit clings to my body when I get out of the pool. Since I bought BAkini by Bella Ammara, I don’t feel embarassed to get out of the pool, at all. It is loose, covers my body, pretty, and it is not that expensive.

  7. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    Assalamualaikum,
    Alhamdulillah, saya sudah terima baju renang
    BAkini saya. Cantik dan sangat comfortable.
    Love it and selesa sangat sampai saya order
    lagi satu 😄

    Thanks for the free gift too. Awesome job,
    you guys!

  8. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    Saya sudah terima swimming suit muslimah…sgt berpuas hati dengan material dan design…xsbr nk berenang dengan hati yang senang….terima kasih….

  9. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    saya sangat puas hati dengan baju renang bakini, penghantaran cepat dan free gift yang memang saya perlukan. saya juga ambil size kurang satu size dari yang biasa saya pakai, tapi masih longgar dan selesa. terima kasih team asyilla.

  10. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    salam, nak inform bakini dah sampai hari jumaat, tp sy amik kt pos hari isnin. alhamdulillah seronok dengan bakini ni. sedap pakai

  11. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    Hi’! Thank you for this lovely muslimah swimsuit. Parcel received in good condition. Kain lembut dan selesa. Tak sabar nak bawa bercuti minggu depan. Now I can enjoy swimming and at the same time maintain my modesty.

  12. Rated 5 out of 5

    (verified owner)

    Fast delivery and good quality material 😁😎 satisfied !

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…